Ihminen kirjoitusten takanaEtelästä lähtöisin, mutta Rovaniemellä pyörin syksystä 2018 alkaen. Vaikka maailmaa on käyty avartamassa kotoisen Suomen lisäksi Bostonissa, Bahamalla ja Lontoossa.
Synnyin samana vuonna kuin Berliinin muuri sortui, eli 1989.Olen koiraharrastaja vuodesta 2011, vaikka aivan lapsesta saakka se oma koira oli haaveena. Ehdin reissata maailmalla ja asettua Suomeen, kunnes aika oli kypsä koiralle. Samalla kahdelle koiralle. Madeleine, kaverien kesken Matu, ja Ludvig noudettiin Vihdistä marraskuussa 2011. Tiesin jo silloin, että haluan harrastaa agilityä. Olin lumoutunut lajista 2000-luvun alussa Helsingissä pidetyissä Agilityn MM-kilpailuissa, mitä olimme tuntemattomasta syystä katsomassa. Koirat tuli meille kuitenkin vähän yllättäen; tätini lähetti minulle tekstiviestin, että naapuriin on syntynyt koiria - kiinnostaako? 3 sekunttia harkitsin ja niin meillä oli pentuvaraus kahdesta koirasta.

Kun ne olivat meidän nurkissa pari viikkoa ollut, aloin googlettamaan agilityn pentukursseja. Näin löysin tieni Oreniuksien kursseille Agility Akatemialle, jossa aloitimme Madeleinen ollessa 5 kk ikäinen. Hyvissä käsissä oli hyvä tutustua agilityn maailmaan ja jäädä lajiin täydellisesti koukkuun.

Tokolle olen antanut mahdollisuuden, mutta se ei vaan mitenkään lajina nappaa ja on liian kaukana ohjaajan psyykkeen tasosta.Lappi 2014, Matu ja Letkun kanssa koiravaelluksellaNyt olen jäsen
- Rovaniemen käyttökoirissa (RAGIT)
- Suomen Kennelliitossa, eli saan mukavaa luettavaa muutaman kerran vuodessa
- Suomen bordercolliet ja australian kelpiet ry:ssä

Lisäksi olen suorittanut kursseja:
- Agility alkeiskurssista valmennustasolle saakka Matun, Norjan ja Akan kanssa
- Koirien hierontakurssin
- Näyttelykurssin
- Hyppytekniikkakurssin
- Koirien hyvinvointi ja lihashuolto seminaarin
- Aktivointijälkikurssi
- Hihnakäytöskurssi + ohituskurssi
- Koirien uimakoulu
- Koirien ensiapukurssi
- Tokokurssin Ludvigin ja Norjan kanssa
- PK-tottis pentukurssin Norjan kanssa
- Pentukoulun Akan kanssa
- Tokon alokaskurssin Akan kanssa
- Fitdog-agilitytiimissä Norjan kanssa kaudella 16-17
- Agility Urheilijat Tiimissä (AUT) kaudella 17 - 18


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuosi 2018 on muuttunut vuodeksi 2019

Rovaniemelle tiemme vie

Akka 2