Vuosi 2016

Lueskelen muiden tavoitteita ja niiden toteutumista suurella mielenkiinnolla. Pohdiskelin samalla, että mitähän olen viime vuoden joulukuussa miettinyt meidän tavoitteiksi. Kaivelin tovin huomatakseni, etten ollut mitään tavoitteita asettanut. Varsin kätevää siis!

Perinteisessä vuosikatsauksessa kuitenkin haaveilin Norjan terveystarkastuksista ja jaarittelin pentuvuodesta. Se jaarittelu löytyy tämän linkin takaa.


Naisväki ja herrakansa, tättärää, tässä paketoituna vuosi 2016.

Alkuvuodesta oli kovat pakkaset. Tosi kovat pakkaset.
Treenailtaan ja ei treenailtu pakkasten takia.
Vaihdoin seuraa Tuukista HAU:hun.
Norja täytti vuoden.

Kuva: Jukka Pätynen, kopioitu luvan kanssa
Olin ihan varma, ettei Matu ole tämän vuoden puolella pyörähtänyt agilityradoilla mutta huijasin itseäni. Oltiin JAU-areenalla hakemassa möllipalkintoja helmikuussa ja maaliskuussa. Maaliskuussa myös Norja oli ensimmäisissä super-mölli kilpailuissa!

5.3. syntyi Akka, mutta siitä olen tässä kohtaa autuaan tietämätön.

Huhtikuussa sitten käytiin ensimmäisissä möllikilpailuissa Norjan kanssa.
Käytiin myös Tampereella saakka ottamassa luustokuvia Norjasta. Kuvista löytyi kaunis selkä, moitteettomat kyynärät mutta huonohko lonkkamalja. Näin Norja tulevaisuus oli sinetöity ja Norja siirtyi kokonaan minun omistukseen.


Akka saapui meille 20.5.
Tyttö täynnä vauhtia, itsevarmuutta ja täpäkkyyttä. Hän on ominut itselleen adjektiivin "itsenäinen".


KESÄ! Uitiin ja agilityleireiltiin.
Oltiin heinäkuussa ensin Agility Akatemian kesäleirillä ja loppukuusta kennelleirillä Kiteellä.

Ludvig pääsi Kiteellä viihdyttämään lapsia agilityn tahtiin.


Elokuussa minut valikoitiin SBCAK:n lehden Border&Kelpie Uutisten päätoimittajaksi.

Syyskuussa Matu ja Ludvig täytti 5-vuotta!


Syksyllä Norjan kanssa alettiin treenata Fitdog Agilitytiimin leirien tahtiin. 

Agility Akatemialla Norjan kanssa otettiin nyt loppuvuodeksi taukoa viikkotreeneistä ja keskityttiin omatoimi treenaamaan silloin kun hallille mahtuu (eli aika harvakseltaan).

Hölkkälenkkeiltiin syksy tosi ahkerasti, jopa normaalia ahkerammin.
Lokakuussa ristiside meni poikki agilityleirin yhteydessä ja nyt sitten loppuvuosi parannellaankin polvea. Taitaa olla aika polviteemainen myös alkuvuosi 2017.


Akan kanssa käytiin PiskiTiskin pentukoulu, jonka olisin halunnut jatkuvan pidempään!


Norjan kanssa aloitettiin viralliset agilitykisat 9.10. ja 9 starttia myöhemmin saattiin lupa siirtyä kakkosiin 10.12.2016.

Tälle vuodelle siis virallisia kilpailuratoja kerääntyi 10 kpl;
- 3 kpl nollia, joista 2 agiradalta ja 1 hyppyradalta
- 2 kpl vitosia
- 1 kpl kymppeja
- 4 kpl HYL
- Nollaprosentti 30 %, keskiverto etenemä 3,93
(josta MIN 3,58 ja MAX 4,38)Ja jotta ensi vuonna sitten löydän ne tavoitteet, niin kirjaanpa ne nyt tähän:

NORJA
Norja tavoittelee kolmosiin siirtymistä vielä vuoden ensimmäisellä puoliskolla, eli niin että päästäisiin jo kolmosten kilpailuihuin syksyllä 2017. Lisäksi kun Norja täyttää kolme tulisi hänen suhtautua välinpitämättömästi muihin koiriin (lenkit, ohitustilanteet). Tarviiko edes kirjata, että toivon mahdollisimman tervettä vuotta Norjalle!

AKKA

Akka aloittaa agilityn treenaamisen. Rakennetaan vuoden 2017 aikana hyvä pohja agilityn alkeista.
Geeniarpa on jo arvottu, jote  ensi vuoden aikana Akka myös kuvataan kokonaisvaltaisesti. Tavoitteet täyttyy jos Tiinan kanssa meillä on ollut mieleenpainuvat luustokuvausjuhlat!

MATU ja LUDVIG
Tavoitteena yhtä tasainen hyvä vuosi terveyden suhteen kuin tämä vuosi. Ja jos alkuvuoden rallytoko innostus kantaisi kokeilemaan ihan kisoihin saakka taitoja.

Joulu menee jälleen anoppilassa ja suunniteltu uuden vuoden lapin hiihtoreissu nyt väliin sattuneesta syystä. Joten vielä mietin, että miten vietän uuden vuoden. Se on Akan ensimmäinen, jännä nähdä miten suhtautuu raketteihin!

EDIT: Ai, että hermo kiristyi nyt bloggerin kanssa. Olen koittanut saada tuota tekstiä normaalin värikseksi tuosta "Ja jotta.." kohdasta eteenpäin mutta itsepintaisesti bloggeri ei sitä suostu muuttamaan. Ja kaiken päälle muuttaa muitakin asetteluita minkä kerkiää. Nyt menossa jo tekstin päivityskerta nro 21. 


Käytiin me myös tänä vuonna uimahallissa uimassa. Ja vesijuoksumatolla! Kiirettä on pitänyt niin, etten ole blogimerkintöjä niistä tehnyt. Höh. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja