Merkki seinään

Ludvig, the kynsienleikkauksenpelkuri, koira joka pelkää jo sanoja "kynsi" ja "leikkuu" antoi leikata tänään kynnet sen suurempia kiemuroita! Totta kai häntä oli jalkojen välissä, mutta ei nyt kaikkea voi pyytää.
Ludvig antoi pentuna leikata kynnet ongelmitta, sitten kerran meni liian lyhyeksi ja poika otti asiasta hirveet pelkotilat. Ei taidettu hoitaa tilannetta ihan smoothisti ja ohittaa sen kylmän rauhallisesti. Can't remember, siitä on jo kamalan kauan aikaa.
Koska kynsiä on leikattava, niin pelon yli piti päästä. Tästä tuli kahden ihmisen projekti. Toinen leikkaa ja toinen hoitaa muut. Alussa ei auttanut muu kuin pitää koira väkisin paikallaan ja palkata aina session lopuksi. Tämän kautta päästiin siihen, että ei enää paikallaan tarvittu väkisin pitää vaan riitti että toinen namittaa koko ajan ja kehuu ja toinen napsii kaikessa hiljaisuudessaan samaan aikaan kynsiä. Ja sitten oltiin pisteessä että toinen vain istuu vieressä ja lepertelee koiralle ja toinen napsii niitä kynsiä. Ja nyt viimeisenä ollaan tilassa, että se toinen häivytettiin kokonaan hommasta ja Ludvig malttaa pysyä paikallaan kun tietää että lopussa kiitosnami seisoo. Jes!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja