Happy Easter

Meidän pääsiäinen pähkinänkuoressa. Keravalla on paljon tunnelmaa! Oon muuten miettinyt, että minua kiinnostaa jotenkin liian paljon miten koira(harrastus)ihmiset elävät. Tai millaisissa asunnoissa. Siksi ajattelin raottaa vähän meidän kodin sisustusmaailmaa ja -henkeä hieman kuvien kautta. Olen ihmistyyppiä, että "kerran sisustetaan ja sitten ei sisustukseen kosketa ennen kuin muutetaan".  Lattia on kyllä vieläkin keskeneräinen. Siitä on tulossa kokonaan harmaa.

Matu makuuhuoneessa nauttimassa päiväunista

Norja eteisessä samoissa merkeissä

Norja pahoissa puuhissa. Koitamme kouluttaa ajatusta "varpaita ei tarvi paimentaa"

Painit. Norja aloitti.Tämä kuva kertoo enemmän kuin sanat voivat. Norja - senkin pentu!


Okei, ei niin montaa sisustuskuvaa ollutkaan.

Vein tänään Matun ja Ludvigin Kivisen Hannan käsien alle, siis osteopaatin hoidettavaksi.
Matu: Vasen polvi luksoi kunnolla lateaaristi. Saatiin ohjeeksi käydä fyssarilta hakemassa jumppaohjeet polven lihasten vahvistamiseksi. Kuitenkin on paljon toivoa olemassa kuulemma, oikea polvi pysyy kunnolla paikoillaan, kun se viimeksi ei pysynyt. Vasen polvi kuitenkin tippuu pois paikoiltaan ihan itsekseen, vastaanotolla tipahti paikaltaan kun vaan käännettiin koira kyljelleen.
Lihasten tasapainossa ei polven kunto näkynyt, mutta SI-nivel oli jumissa juuri tältä vasemmalta puolelta. Matu vastasi hyvin hoitoon ja jo yhdellä hoitokerralla nivelet saatiin auki. Polven luksaatio ei näy arjessa ollenkaa, ei ilmapotkuja, ei ontumista. Vastaanotolla polvilumpio kuitenkin löytyi monta senttiä pois paikoiltaan. Ikävä juttu! Ristisiteet ovat kuulemma kovalla koetuksella koko ajan, ja pallon heitto ei tule kuuloonkaan. Onneksi sitä ei oltu harrastettukkaan.

Ludvig: Viime hoidon jälkeen selkärangan napsahtelut on kokonaan loppunut eikä rangasta vinoja nikamia löytynytkään. Kallon pohjassa oli jumi samoin kuin kylkien lihaksissa. Syyksi voi vahvasti epäillä pentupainit. Jumit saatiin auki yhdellä hoitokerralla. Hoito-ohjeeksi Ludvig sai vasemmalla ja oikealle kiertoja, niin että käyttää kylkeä eikä takapäätä. Samoin päätä on hyvä venyttää namin avulla ylös, alas ja sivuille ja siten tarkkailla että liike on laaja. Ludvig on muutoin priima kunnossa. Hyvin poika osasi tällä kerralla rentoutua hoidossa.

Norjan kanssa mennään käsittelyyn puolen vuoden iässä luultavasti. Ihan vain tarkistamaan, että kaikki on kunnossa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja