Lampaan kakkaa

Punaisen mummolan mökin pihalla vaihdoimme tänään kesärenkaat. Aurinko paistoi koleassa säässä. Käytiin pellolla haistelemassa ja mahdollisesti maistelemassa lampaan kakkaa. Se on kuulemma terveellistä. Jätin homman koirille.


Aluksi renkaan ilmapainevääntimen (juuri se työkalu, tiedäthän) ääni pelotti Norjaa. Mutta muutama rengas myöhemmin pauke ei haitannut. Seuraavaksi kai täytyy suunnata ampuradan läheisyyteen. Sain (ehkä hullun) idean, että haluan hankkia BH-koulutustunnuksen koko kolmikolle. Ihan vain muuten vain. Opiskelin aihetta ja tulin siihen tulokseen, että Matulla ja Letkulla jo suhteellisen monta osa-aluetta kunnossa. "Pientä" hiomista toko-liikkeet vaatii, mutta meillähän on vain aikaa ja intoa.Ludvig vaanii tyttöjä. Näethän tuon mustan pisteen. Mun mahtava trio. Tiesminkälierodun vaistot laittavat sen hiipimään heinikössa kuin jellonan.Vaania seuraa aina juoksuralli.


Tässäpä video Norjan ja Ludvigin erittäin luovasta hetkestä. Video täyttää tekstin otsikon lupauksen tämän postauksen sisällöstä.
En tunnusta kuvaamisen kuuluvan harrastuksiini. Mutta tänään panostin normaalia enemmän muokkaamiseen. Se normaali on täysin raakakuva. Käytän vieläkin kamerassani automaatti-asetuksia, kun en ole vaivautunut perehtymään valotusten ihmeelliseen maailmaan. Muokkaukset Fotorin nettiohjelman kautta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja