Pallit veks


Nyt tuli Ludvigin aika luopua boltseistaan. Näin laumamme on valmis vastaanottamaan nartun, jota ei laiteta lääkärin veitsen alle. Samalla toivomme, että dominoivat urokset lakkaisivat kiusamasta Lettusta. Ludvig kuitenkin on leppoinen kaveri, eikä halua kenellekkään pahaa. Se ei varmasti provosoi eikä edes provosoidu, joten ihan syyttä suotta jotkut urokset hengittää niskaan.

Eikä se kuitenkaan nyyttejä mihinkään tarvi. Pikku Luttisia ei ole tiedossa koskaan kuitenkaan. Miehistä tämä operaatio tuntuu jostain kumman syystä pahalta. Se hämmentää. Ei minusta tuntunut pahalta leikkauttaa Matuakaan. Ehkä naisilla ei ole samanlainen suhde elimiinsä.

Ludvigilla on vahtikoiran vikaa. Sillä oli niin kova tarve tarkkailla eläinlääkäriaseman ääniä, että ei meinannut tulla nukahtamisesta mitään. Sitkeästi kaveri taisteli nukutusainetta vastaan. Jätimme hereillä olevan Letkun lopulta hoitsujen hoivaan, jossa kaveri saatiin nukahtamaan lisänukutuspiikillä.

Luulin pääseväni kantohommiin, kun hain pojan takaisin kotiin. Mutta ei - sehän käveli omin jaloin lääkäristä ulos. Olin noutamassa poikaa heti kuin se oli mahdollista puolen päivän aikaan. Tämä päivä on kyllä mennyt rauhassa nukkuessa ja osaltani tarkkailessa Ludvigin unta. Ulkonakin ollaan käyty parin tunnin välein tarpeilla ja kaikki pelittää.

Otin silloin aikoinaan Matunkin kanssa laserhoidon haavalle leikkauksen yhteydessä ja silloin haava parani todella siististi ja nopeasti. Saman otin nyt Ludvigille ja haava näyttää kyllä todella puhtaalta ja hyvältä. Turvotustakaan ei ole vielä ilmennyt. On vaikea elää rinnakkaistodellisuutta millainen haava olisi ilman laseria - mutta voin suositella! Ainakin Animagi Järvenpäässsä (ent. Lauma) on laserlaite käytössä. Se oli jossain vaiheessa Suomen ainoita lääkäriasemia missä laser oli käytössä, mutta varmaan jo ilmiö on levinnyt muuallekkin.

Seuraavat 12 päivää lenkkeily ei ole sallittua ja yksin ollessa joutuu käyttämään töttöröä päässä. Sopivasti kun pentu saapuu, niin Ludvigikin on täysin kunnossa (ja täynnä purkautumatonta energiaa).

Pikaista paranemista meidän oma nalle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja