Jos aika kulkisi nopeammin

Me Mattisen ja Lettusen kanssa temputeltiin, riehuttiin (kauniisti) ja leikittiin. Ja koko tuokiosta sain tämän kuvan aikaseksi.

Huomaa kaunis harmoninen sisustus, hyvät valaistus ja laadukas studiotasoinen kuvaus

Kamera on kaikessa vain tiellä. Mutta jälkeen päin olisi kiva välillä tallentaa jotain tulevaisuuttakin varten. Olen ajatellut valmistautua pitkin elämääni siihen, ettei muistikuva ole kovin luotettava ja se on varsin katoavainen. Mutta silti mielummin haluan leikkiä kamujen kanssa 110 % kuin musta möllykkä rajoittamassa menoa. Ristiriitaista, kyllä vain.

Ludvigin haava paranee vauhdilla. Ja koira tuntuu olevan täynnä virtaa. Lauantaina on pakko lopettaa tämä sairasloma ja mennä pariksi tunniksi ulos. Sitten ollaan valmiita ottamaan pentu vastaan sunnuntaina vähän maltillisemmalla energialla.

Odotusta ei ole jäljellä paljoa. Loppuviikosta voin kohdistaa intoni yhteen yksilöön (kuudesta pennusta, neljästä nartusta). Silloin on ell-tarkastuksessa käyty ja pentutestit tehty. Sitten saan tiedon, että kuka niistä kaunokaisista muuttaa meille. Tämä viikko saisi hurahtaa nopeasti ohi. Alla jälleen kuvia eiliseltä pentureissulta.


Meidän arki kohta muuttuu! Siitä tulee hurjasti aktiivisempi. Ja koiraharrastuspainotteinen. Can't wait.

Kommentit

  1. Aussi vai bortsu? Onnea pennusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on bortsu, luvassa siis tulevaisuudessa ainakin vauhtia :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja