Matu laittoi töppöstä toisen eteen Tuusulassa


Matulla oli tänään hyvä päivä. Se oli liekeissä ja juoksi niin kuin sillä on tapana hyvänä päivänä juosta. Vire oli täysin kohdillaan. Hyvä tyttö!

Tuusulan Kennelkerhon uusi agilityhalli KAT-tila oli ihan hyvä halli. Parkkipaikkaa löytyi riittävästi, läheltä löytyi metsä lämmittelyä varten ja pohja oli hyvä. Eihän se halli mikään jättiläinen ollut, mutta riittävä. Ja esteet olivat hyvässä kunnossa.Videota en tällä kertaa pyytänyt ketään kuvaamaan. Mutta kovaa se kuulemma näytti menevän. Kontaktit taisivat olla siinä ja siinä, mutta ei virhettä ja sehän sen ratkaisee.

Ekalla radalla Matu ihmetteli puomin huopa pintaa, mutta pääsi sen jälkeen vauhtiin. Karkasi kovaa vauhtia A:lle muurin sijaan minun tyhmän olettamuksen takia.

Toisella kierroksella puomi tultiin jo kaiketi Matun mittarilla ihan kovaa. Muurille otin tiukemman haltuunoton ja nätistä se tuli ilman virheitä maaliin. Oltiin siinä vaiheessa ykkösiä. Ehdin näkemään yhden sheltin suorituksen ja ajattelin että vitsit noi menee kovaa, että taidetaan tippua pois johtosijalta. Hämmentävästi sheltti olikin sitten kolmas. Ja jossain vaiheessa meidän edelle kiilasi sitten perhoskoira Bixie. Koirakaveri mäyris Neelakin kiisi hienosti sijalle 4.! Hyvä hyvä hyvä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja