Handler neitsyys meni Voittajassa

Chirpy Supernova - AiaHei,

Olen Saara ja pääsin ihan ihka oikeaan (ja suureen) näyttelyyn handleriksi. Voittaja 2014. Kiitos Sannan kun hän luotti koikkeri Aiansa käsiini vaikkei itsellänikään ollut mitään hajua miten suoriudun tehtävästä. Sika säkissä ja silmät kiinni metsään - en kompastunut näyttelymaton reunaan ja Aia ansaitsi kauneudellaan Sertin (kirjoitetaanko se pienellä vai isolla alkukirjaimella?).


Jätän Sannalle noiden tarkempien titteleiden kirjoittelun. Mutta jeejee. Selvisin!
Sitten oman koiran kanssa pitää tulevaisuudessa ainakin kaksi kertaa käydä näyttelyissä. Kyllähän tuo homma on mielenkiintoista kerran vuodessa. Ja onko parempia hetkiä laittautua itse kerrankin, eikä aina vain edustaa verkkareissa.


Kaverikuva
Hyvin ravatun ympyrän ja seisottamisen jälkeen kuohuviinit olivat ansaittu. Hieno viikonloppu kerta kaikkiaan. Ensi viikonloppuna sitten onkin urani agilityohjaajana ihka oikeissa (3. luokan) kisoissa aloitus. Kun pääsen Krumia ohjastamaan Ojankoon. Odotan jo lauantaita!

Lisää kuvia meidän kehähölköttelystä löytyy dropboxistani: linkki kansioon (noin neljän tunnin sisällä varmaan kaikki kuvat on latautunut sinne). Siellä on myös muutama kuva Moran kehäsuorituksesta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja