Rocky toko-dogy Ludvig

Sivun oikeareuna on mainostanut Ludvigin olevan meidän köörin tokolupaus.
Tähän asti toko on kuitenkin tarkoittanut meillä jotain kotona häsäämistä, ilman ainuttakaa hajua mitä tässä oikeasti pitäisi tehdä.
No nyt asiat ovat muuttuneet. Meidät hyväksyttiin tokon alkeiskurssille! Käytiin pyörähtää sunnuntaina ensimmäisen kerran ja uusintoja luvassa aina joka toinen sunnuntai marraskuun loppuun saakka.

Ludvigin versio seisonnasta
Ensimmäisen tunnin treenit koskivat seuraamista, oikealle ja vasemmalle kääntymistä sekä täyskäännöstä. Bonuksena rytmin vaihdokset. Ludvig tuntui olevan hämmentynyt muiden koirien läsnäolosta, mutta suoritti kaiken mitä pyydettiin vain hieman alavireisesti. Kehut ansaitsi muiden koirien ohittamisesta. Olihan se lopputunnin harjoitus, joten varmaan vaan tunsi olonsa jo hieman mukavammaksi.

 

Odotan innolla syksyn tuomia uusia haasteita. Paikalla makuuta ollaan treenattu jo pitkään, siitä luultavasti tulee meidän kurssibravuuri. Ennen kaikkea odottelen kouluttajan vinkkejä seisomaan opettamisesta. Se on huomattavasti vaikeampi temppu kuin makuu tai istu käskyt, mutta kyllä Letku joka toisella kerralla (tai realistisemmin 3. kerralla) tajuaa mitä siltä pyydän kun sanon "seiso".


Tämä meidän 10 kg täyttä rakkautta tulee kyllä täyttämään kaikki odotukseni tämän lajin suhteen. Letku meidän rakas, jonka seurassa ei ikinä tarvi olla yksin. Meidän möhkö ja röyhykiittäjä sekä virallinen astianpesukoneen täytön tarkkailija.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja