Mölleilemässä

Ensin videoSitten analyysi.
Kuvaaja tosiaan syttyi vähän viiveellä meidän suorituksiin. Mutta hän oli itsekkin siitä pahoillaan. Antoi palautetta kisajärjestäjille, että voisivat kuuluttaa kovaan ääneen kuka on seuraavaksi.
Suorituksesta;
Round 1: Alkua ei videolla näy, mutta lähettiin vähän tahmeastï liikkeelle. Syyksi paljastui lähtöalueen sermin takana metelöivä Ludvig. Kesti liian kauan saada paletti kasaan uudelleen tälle koirakolle. En löytänyt tämän kierroksen tuloskorttia, mutta aika oli varmasti hidas. Tästä taisi tulla kuitenkin nollarata.
Round 2: Alku meni jo paremmin, kun pyysin tukijoukkoja siirtymään muualle Ludvigin kanssa. Vauhti oli meille sellainen normaalivauhti. Vähän mietittyttää, että onkohan Matulla selkä jumissa kun hyppyasento on välillä kummallinen. Kummastakin kontaktista vedettiin miinus vitoset. Niitä pitäisi malttaa treenata vielä lisää. Videolla hyvin näkyy, kun Matu puomilla vielä hidastaa kontaktiviivan reunalle ja sitten hyppää sen yli... Aika löytyy täältä
Ohjaaja on muuten kehittänyt uuden pingviinityylin. Ei kädet huido ei kun ne on tiukasti liimattu vartalon viereen. Koskahan sitä oppisi liikkumaan rennon oloisesti, sillain smoothisti?

Hyvä mieli salaa kuitenkin jäi tuosta 2. kierroksesta. Kontaktien kanssa pitää olla juu tarkka - tiedän. Mutta sydäntäni enemmän tässä vaiheessa lämmittää kun saadaan vauhtia radalle.

Seuraavat kisat onkin sitten jo ulkokilpailut Tuusulassa. Tietenkin oman seurani puolesta toivon, että siellä olisi yhtä suuri osallistuja määrä kuin eilen Ojangossa. Ilmeisesti hallikisat on suositumpia kuin ulkokisat, tai sitten vuonna 2014 on möllejä liikkeellä rutkasti enemmän kuin viime vuonna.

Matu kuuntelemassa viime hetken tsempit

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja