Vuosi pärähti käyntiin

Säätilanne: ei vieläkään lunta. Kurakeli joka keli.
Mielipide: Jos lunta ei tupruta helmikuun loppuun mennessä, parempi ettei sitä tule ollenkaan ennen kuin syksyllä 2014.

Vuoden aloittaminen on aina ihanaa! On mahtava nauttia ihmisten uudesta toivosta ja energiasta mitä tavoitteiden asettaminen saa aikaiseksi.
Meilläkin tehtiin uuden vuoden lupauksia: Vuonna 2014 viimeistellään keittiön remontti. Siitä uupuu sähkötyöt ja viimeistely maalaus. Sitten se on siinä.
Tänä vuonna juhlitaan myös meidän häitä, mutta se ei ole lupaus eikä tavoite vaan todellisuus.

Agimaailman tavoitteet ovat myös saavutettavissa:
- Keinu ja kepit kuntoon Matulle. Sitten päätä pahkaa virallisiin kisoihin. Nyt kun on sirut ja rekisteripaperitkin ovat kunnossa.

Sunnuntain treeneissä koimme Matun kanssa pienen edistysaskeleen. Matu suostui herkuttelemaan maksamakkaraa hieman liikkuvan keinun nokassa. Ja ilman kiinnipitoa.
Se oli upeaa!
Ihan rennolta se ei näyttänyt, mutta tästä on hyvä jatkaa. Positiivisella mielellä uskon, että keinumme näyttää jo keinun treenaamiselta ennen kesää.

Myös viisi verkkoa kepeillä on so last season. Nyt meillä on kolme jäljellä. KOLME. Pari hassua kuukautta, ja kepit ovat täysin itsenäiset. Matu on ottanut jättiläisen harppauksia siinä mitä tuleen agimotivaatioon ja mielenkiinnon säilymiseen. Lähtötilanne oli alustaa nuuskuttava koira, tämän hetkinen tilanne on agiradalla riemuitseva koira. Tekemisen meininki on läsnä, niin kuin tavataan sanoa.

Eniten innostustani nosti kuitenkin uutinen HSKH:n sivuilta. Siellä alkaa talven halli TehisCup! Päästään hakemaan taas Matun kanssa kisafiiliksiä mölliradalta. Tekee kisaaminen hyvää, sillä suurin jännitäjä taitaa olla tämä ihmispuolisko tästä koirakosta. Aikoinaan luistelukisoissakin jännitti, mutta siellä jännitys olis hallittavissa kun tiesi mitä oli menossa tekemään jäälle. Ohjelma oli treenattu niin monta kertaa, ettei askelia tarvinut funtsia. Agilityssä kaikki on toisin. Jostain syystä jännitän sitä tulenko muistamaan radan, vaikka toistaiseki jännitys on ollut täysin aiheetonta.

TUUKK möllikisat 2013
Nyt kuninkaalliset lähtevät pariksi päiväksi tutoriksi pikku vipetti Winstonille. Toivottavasti he voivat opettaa nuorikolle kahdeksan tunnin päiväunien jalon taidon. Pikkuinen kun kuluttaa päivänsä tehden omaa "remonttia".

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja