Synttäriaatto

Huomenna vietän syntymäpäivääni. Päivän ohjelmassa on tiedossa pelkästään hyvää: aamulla agin vapaavuoro, päivällä fysiikkapähkinöitä ja illalla toivottavasti taivaallista ruokaa mutta varmasti hyvää seuraa.

Sen kunniaksi torstain Juhan tunnilta agilitypätkiä. Saatiin Juhalta kovaa noottia meidän kontakteista, niitä pitäisi hioa, hioa ja hioa. Tiedän.
Jos saa esittää yhden selityksen, niin ettei mene selittelyn puolelle. Mutta Matu on "liian" fiksu kontaktitreeneihin. Se tajuaa milloin niitä treenataan erikseen ja kaikki sujuu kuin elokuvissa (paitsi se vauhti puuttuu). Ja sitten osana rataa näyttää siltä, ettei ikinä oltaisi kontakteja nähtykkään. Juha on siinä oikeassa, että meidän pitäisi saada Matu sinkoamaan puomin alusta aivan puomin loppuun saakka, ettei tulisi tuota alasmenojarruttelua. Meillä kuulemma auttaisi, ettei koiraa istutettaisiin liian pitkään kontaktilla, vaan annettaisiin treenatessa nopeasti lähtökäsky. Tällöin Matun pitäisi ymmärtää, että kontakti on juoksueste eikä herkkukioski. Homma sisäistetty, nyt se pitäisi viedä vaan käytäntöön.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja