Päätoimittajaksi ja 3. sija mölleistä

Tänään oltiin Ojangossa tallustelemassa möllikisoissa. Oli kyllä pitkästä aikaan tahmeimmat nollaradat naismuistiin.
Rata oli helppo ja mahdollisti kaiken kovaan vauhtiin, mutta Matu ei ollut sillä tuulella. Siskoni antoi vinkiksi ennen kuin lähdimme kisaamaan, että kuunteluta koirille kappale Rudolf - Leijonakuningaslaulu. Olisi selvästi pitänyt..

Tiedostin jo mitä tuleman pitää, kun koitin nostaa Matun vireystilaa leikkimällä. Ei kiinnostanut naru, vinku eikä edes pallo. Herkku kelpasi. Luulenpa, että nälkä taisi viedä voiton. Otin siis riskin toiselle kierrokselle mentäessä ja annoin Matulle pikku välipalan (puoli desiä nappuloita). Kyllä siitä sen verran energiaa irtosi, että toinen rata oli jo 4,18 sekunttia nopeampi!
Olen ihan tyytyväinen, etten löytänyt ketään kuvaamaan suoristustamme. Ei siinä olisi ollut jälkipolville paljon muisteltavaa. Mutta komea kolmannen sijan keltainen ruusuke lähti kyllä matkaan.


Kilpailimme numeroilla 9 ja 24. Mölleissä kun saman radan saa suorittaa niin monta kertaa haluaa (tietenkin jokaisesta lähtökerrasta peritään oma maksu).
Ensimmäisellä kerralla kaikki oli tahmeaa lähdöstä maaliin. Aikaa 20 esteen rataan tuhraantui 37,43 sekunttia. Toisella kerralla sain lisättyä pökköä pesään vimmatulla huutamisella (toiset taitaa kutsua sitä kannustamiseksi). Aika 33,25 s. A-este suoritusnopeus taisi viedä tästä kolmanneksen. Puhdas se silti oli. Matu jopa kesti esteellä ohjaajan sinkoamisen maaliviivan taakse. Hieno koira!


Luistelussa luotettiin psyykkaamisen voimaan. Miksei myös agilityssä.


Minusta tuli seurani (Tuusulan Kennelkerho) seuralehden Ydinluun päätoimittaja. Pääsen neljä kertaa vuodessa toimittajaan ihka oikean lehden. Olen aika innoissani. Nyt olen kunnolla seuratoiminnassa mukana!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja