Vuosi 2013

Raketit taas paukkuu kohta, joten on aika laittaa vuosi 2013 kasaan. Tässä poikkileikkaus vuoteen 2013..

Madeleine kävi streriloinnissa. Töttörö ei pysynyt päässä, mutta haavapuku oli kätevä. Hän toipui leikkauksesta todella nopeasti. Kiitos Lauman lääkärit ja hoitajat.Kävimme ystävien kanssa Lapissa Saariselällä. Vuokrasimme mökin ja teimme päivävaelluksia tällä kertaa. Kuvassa koirakaveri Ronja.Olimme hiekkarannalla jo toukokuussa. Kuninkaalliset ovat todellisia vesipetoja.
Lomailimme tuttujen mökeillä. Kesä on ihanaa aikaa.


Leikkasin kuninkaallisille kesäturkin. Ludvigin pitkän talviturkin alta paljastui upea raidoitus.
Kesäturkissa.


Uuden vuoden lupauksena olimme päättäneet, että tänä vuonna ostamme uuden sohvan. Ja näin myös tapahtui!


Voitimme ihka ensimmäisen ruusukkeen. Harrastuksiini ei ole ennen kuulunut sellaisia lajeja, mistä saa palkinnoksi ruusukkeita.Meillä oli kavereita hoidossa. He ovat tervetulleita koska tahansa uudelleen!
Pimeä syksy vaatii hyvät päiväunet. Lunta odotellessa.


Back to college. Eläinlääketieteelliseen ei niin vain mennä sisään. Syksyn tullen arki-iltoihin tuli pitkä fysiikka, pitkä kemia ja biologia verkko-opintoina. Tulevaisuus täältä minä tulen.Madeleinen korvavaiva tuli taas tänä vuonna. Hänellä on pinsereiden ongelma, eli kylmän tullen korvien verenkierto ei riitä pitämään korvanpäitä lämpöisenä. Tämän seurauksena korvan päät rupeutuvat. Desifiointiaine ja bepanteeni ovat olleet pop meillä.
Antibiottikuuria kokeiltiin, mutta tyttö meni ruokalakkoon niistä.Nyt katseet kohti vuotta 2014. Tervetuloa lumi ja tuiverrus. Vesisade jo riittää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rovaniemelle tiemme vie

Blogitekstejä tulossa

Agilityrotu rankinglista tilastoja